United states

Lite random från sommaren här ovan.
Var det bara jag som frös imorse? Galet vad kallt det var. Nu då? Värmer mig med en kopp te och checkar dumburken. Känner att jag tråkar mig galet mycket just nu i min blogg men så kan det gå när mycket annat händer i livet. PUSS
   

Ni är så fina
Promenaden urartade något... Fast det gjorde ju inte så mycket.
    

Galet sött


Igår var det fest och jag är trött. Bloggen strular med bilderna igen, och inte kan jag lägga upp en galet nice musikvideo som jag såg när jag åt frukost här heller... nehe. Här är länken i alla fall.
Imorgon har vi spanska prov och jag kan nada så jag borde väl göra något åt saken antar jag. Heis!
       

MINI
Idag är jag glad men trött efter en mycket dryg skolvecka. Herregud, när ska nian bli sådär lättsam och nice som alla säger att den är? Väntar fortfarande.
Well dags att sluta klaga! Ett stadsbesök efter skolan resulterade i lite finigheter (bland annat det vackra plagget ovan), nöjd Erika med andra ord.
Kvällen spenderas med Carro och Anna, det nalkas chill. Imorgon blir det jobb. PUSS
        

And it was all yellow
Det ser ut att bli en ganska så fin helg. Ska bara ta och överleva det där SO-provet först.
Jag är taggad på en massa saker för tillfället, förresten:
- Prao på Ica. Hehe skratta inte nu men jag tycker det ska bli grymt roligt!
- Träffa gransnäs människor. Bara för att dom är så fina.
- Gå ut nian. Nya platser och nya människor är vad jag behöver... det är dags nu.
       

säkert
Borde plugga. Det borde jag verkligen.
Istället sitter jag och lyssnar på Timo och andra bra människor. Idag hade vi två prov och jag är så trött-trött-trött på skolan. Nian känns inte så rolig som så många hävdar att den är... Jag väntar fortfarande.
Önskar att jag hade mer tid till nice saker, som att klottra i mitt skissblock, fotografera allt och alla, klinka ännu mer gitarr och skratta med vänner.

Kanske är det skönt att vara pensionär? Hehe.
               

Still JuneCopyright Update; Redigerad av Mattias

Tagen i Washington,
Annars så händer det inte alls mycket om dagarna här, jag och Carro sitter och beatboxar uruselt på slöjden och gör konstiga låtar tills de andra kastar mördarblickar på oss på slöjden, halvsover på no:n... Allt är som vanligt med andra ord. Läste förresten ut New Moon igår kväll och oj vad dålig den var. Illa... Hoppas trean är bättre.
Pyss
           

sundayy
Denna fina människa såg jag kanske världens sämsta film med igår kväll. Mitt super ex någon? Fast vi hade det nice ändå.
Idag är en sådan dag då man är så fruktansvärt omotiverad fast man har alla skäl i världen till att inte vara det. Kul dag. Eller inte.
Förresten är det idag fem månader sedan jag fyllde femton bast. Heido
           

sthlm
Idag har jag mest klinkat på gitarren. Ätit mangosorbet. Funderat på viktiga och oviktiga ting och allt det där.
Jag är trött och seg, var piggare för en stund sedan. Nu vet alla det och det här blev ju ett riktigt värdelöst inlägg. Fast Vendela är ju i alla fall fin.
        

LYKKE
Just nu sitter jag nerbäddad i min säng, sorterar barnporträtt, lyssnar på Kajsas mycket nice spellista och gör sådana där fullkomligt meningslösa test på facebook. Yepp jag är sjuk... lagom till helgen. Hoppas på att tillfriskna mirakulöst inom en snar framtid hehe. Bilden togs givetvis på popaganda, den kvinnan är ju grym.
    


All star
Konstig bild för en konstig dag.
Jag var på en innebandyträning idag... Totalt otippat måste jag säga. Kommentaren "Du är ju lite ovan med klubban" stämmer fruktansvärt bra. Men det var väl lite småroligt emellanåt. Får se hur långt det räcker.

Vet inte vad jag skulle göra utan dig Paulina.
                

M/G/M/T
Idag är jag galet trött på det mesta. Framför allt på min dator, som på ett ungefär har gått i pension på grund av alla dessa bilder jag tar. Borde rensa. Kanske ska ta och överväga det i framtiden, hm.
Hei med er och Jack Johnson är en jäkligt bra man.
       

Roma

Mer Italien. Idag har jag letat prao, och vecka 42 kommer jag glassa runt i Icas uniform. Det ska bli himla kul faktiskt. Annars så ska jag tillbringa natten hos Pau och det kan ju inte bli annat än nice. Hei med er!
                       

Black or white©

Kattungen Morris by me. Äntligen verkar det fungera lite bättre med att lägga upp bilder, det tackar vi för. Den 11 september idag och det har varit en ganska bra men ändå dålig dag... Men det finns två filurer som alltid gör en så glad och vi hade tacokväll hos mig och skrattade, svullade och allt det där. Riktiga vänner är så härligt.
                


Att älska en sten

Lekparkens klätterställning var hal och fuktig efter nattens nederbörd, men pojken tog ett stadigt tag om det första greppet och hävde sig upp. Han njöt av tyngdlösheten det gav honom. 
Nu fortsatte expeditionen: upp för nästa grepp med handen, foten mötte den första utbuktningen i träskivan. Och så nästa, och nästa. Till sin förvåning förvandlades hans klena andetag till ånga när de nådde världen utanför den taniga pojkkroppen.
Det började bli kallare om morgnarna nu. Tur att hans grovstickade mössa agerade värmande sällskap för det blekta håret på hans huvud.

Sommarlovet hade inte blivit som pojken hoppats, nej det hade det inte alls blivit. Visserligen hade det ju varit hans allra första sådant. Vad kunde man då förvänta sig, när allt kom omkring? Men han hade trott att det skulle bli en befrielse att få vara ensamma, Stenen och han.

Duns. Pojken reagerade knappt när han halkade på det högsta greppet och föll ner på det fuktiga gruset.  För pojken kände inte sådana saker längre.
Det enda han kände, det enda han älskade här i världen var Stenen.
Det kanske lät konstigt för andra, det insåg han ju. Men så kan det ju vara ibland. Att man älskar olika saker. Johan älskade Sofie för de pussades i kuddrummet varje fredag, mamma älskade syrran och syrran älskade pappa. Det gjorde inte pojken. Inte längre.

Pojken älskade Stenen. Mycket. Stenen lyssnade alltid, och retades aldrig. Aldrig aldrig aldrig. Stenen bodde här. Det skulle pojken också göra när han blev stor.

Där gick de. De som älskade varandra men inte pojken.
De var många, men pojken hade stenen. Att kasta var inte särskilt svårt, det visste han. Stenen blev fuktig i hans handflata när han plockade upp den från sin plats. Höger om gungan bakom krusbärsbusken.
Där var Stenen trygg, det såg pojken till.

Johan hade ingen mössa på sig idag. Nu var de sådär hiskeligt nära. Men Stenen lugnade honom.
    


-


Okei, imorgon kommer novellen. Idag kommer lite ord om dagen. Min klocka kom med posten idag! Den var ju ganska fulsnygg men jag tror att jag dras till fula saker så det är lungt. Jag gillar't.
Förövrigt blir jag så glad av vänliga ord, ungefär som era kommentarer och annat. Glad glad glad.
Panik inför gymnasievalet är ju en annan femma... men det ska väl gå det med.
Nu är jag trött på att inte kunna ladda upp bilder (var med paulina idag och hennes kattunge är underbart söt) och så är jag väldigt trött på att vara vaken, så heido med er.
    


Amsterdam

Blogg.se strular som bara den just nu, det vill säga: det går inte att ladda nya upp bilder här. Och jag hyser ju då lite agg mot inlägg utan bilder hehe så det blir inte så mycket just nu som ni märker även om jag är taggad.
Hur som haver; Idag skrev jag en kort novell på svenskan som jag funderar på att lägga ut här imorgon eller så, nu när jag ändå inte kan publicera roligare saker.. Vad säger ni pågar?
Förövrigt så var jag världens klant idag och glömde mina gympaskor hemma så jag fick cykla mig anfådd hem igen och tillbaka till gymmet. Och tack Paulina för att du är så otroligt bra! Hon är guld värd den flickan.
           

Summer/fall
Kings of conveniens nya låt är nice. Big boats, lyssna gott folk. Förövrigt börjar jag nästan, nästan se fram emot hösten nollnio. Trots allt så är det ju ganska mysigt att vira en tjock halsduk runt halsen och dricka grönt te med kära vänner när löven skiftar färg... Än så länge.
Carro är mys och vi pluggade idag hemma hos mig. Sedan drog jag på musikal. Längesedan nu och fruktansvärt roligt är det.
         


Digital
Nu har klock-hysterin smittat även mig. Var ju bara en tidsfråga liksom. Men knokk klockan känns redan smått uttjatad, så jag kör på dessa ovan. Såhäääär snygga tycker jag... klickade nyss hem en guldig. Märket är Cheapo för den nyfikne.
    


Greetings from Italy
   

lördag,
Heihei nu är jag hemma i svealand igen! Först och främst, grattis till mina fina vänner Lelle och Frida som nu är femton höstar bägge två. Ni är underbara.
Annars då? Känner mig lite som en späckad padda efter all pasta, men nice har det varit. Rom är vackert, och hiskeligt varmt för den delen.
Pusspuss dags för frukost!
      

RSS 2.0