AQUA




©

Flowers in my hair





Dudes, snart är det vår! Känner det ända ut i fingerspetsarna...

Taggad om något.

Evening sun





Igår var en hiskeligt skojig kväll, med mina vänner Hedvigus och Manda Panda. Vi tittade på en meningslös men ganska rolig film, svullade och tog hemska kort... Detta är anledningen till att Hedvig är ersatt av en clementin haha.

Idag bakade vi scones, sedan gav vi oss ut i vårsolen (KÄRLEKTILLDEN) och tog pendeltåget till Täby där jag köpte snygga strumpebraller. Ett toppendygn helt enkelt. Tack tjejer, ni är sjukt härliga.

I've got soul but I'm not a soldier




Nu är det såhär att jag förmodligen debuterar sist av alla med vattenbilder hehe. Men det är ju så sjukt kul att fotografera det!  Vatten är vackert. Fler bilder i detta stuk lär dyka upp.

I wish I knew you




Fotografen stavas syster yster. Ikväll kommer Hedvig och Amanda hit, det blir nice. Tills dess tänker jag drömma om våren, när man kan plocka fram cykeln och alla vårkläder. Jag älskar att cykla!

caring is creepy




kängordinsko.randigtåhléns.stentvättatveromoda.

I detta kunde ni se mig strosa runt på Uppsalas gator idag tillsammans med syster yster och mami.
Denna lilla visit resulterade i en kofta och randig tee från Monki (får aldrig nog av detta älskvärda mönster) som ni säkerligen får se senare. Tog även lite poträtt på syster, kanske kommer även någon av dessa upp på bloggen inom en snar framtid. Pussar, sov gott!


OH, INVERTED WORLD




Ligger nerbäddad i sängen, lyssnar på The Shins. För jäkla bra.
Angående bilden så kanske ni ser att jag har tuggummi på läpparna, haha. Har en liten egenhet (blåser tuggummibubblor; o f t a) och som ni ser så blir det inte så smickrande. Höhö.
Imorgon (eller snarare idag) ska jag hälsa på lite släkt i Uppsala. Blir nog borta hela dagen men tar med systemen och ipoden.
Godnatt


Hjärta




Nu är det såhär, att det är en av mina bästaste vänners dag idag. Men jag tänker inte skriva en lång text om hur mycket jag älskar henne and so on för att visa det i verkligheten betyder så mycket mer tycker jag. Och orden räcker ju liksom inte till. Men grattis min käre champinjon (internskämt) Caroline Nord, våra minnen är de bästa.
 ♥



Måndag




Plastjacka, loppis väska, tröja secondhand, halsduk indiska och skor din sko.


Detta hade jag på mig i lördags kväll för den som vill veta. Ursäkta bilderna (skumma miner är jag en mästare på) menmen.
Idag ska jag jobba och sen dra hem till min fina Carro som fyller år imorgon. Pussen!

PARIS





Hur snygg liksom? 150 pix på Weekday.
Har alltså varit i stan idag med mami, en viss Carro fyller ju år på tisdag... Så det blev inte bara grejs till mig.
Nästa vecka börjar mitt sportlov, på riktigt! Nääce.

OCH HEDVIG OTTENHALL DEN SNYGGINGEN FYLLER TIO PLUS FEM IDAG, GRATTIS! ♥ 
Du är sjukt bra.

I can still recall our last summer




Saknar sommaren. Så himla mycket. Men nu är det i allafall sportlov... tiden går fort!
Kvällen spenderas med massa gott plus två filurer vid namn Carro och Anna.
C ya.

All star





Wie! Så går det när ens pappa kommit hem från USA. Något säger mig att dessa kommer bli mina följeslagare i vår.
Nej nu drar jag till jobbet, ses senare. Pyssar!

Her eyes were blue




Detta tror jag att min fredagskväll kommer innehålla, om jag har tur. Hehe förlåt Agnes men den är faktiskt väldigt söt!

SPORTLOV, DUDES!

vem blir inte ful i sextio watts ljus



I can't make you care





Hei. Sitter och lyssnar på A Camp, för ovanlighetens skull.
Gammal klädsel för den som vill veta. Det var nog allt för tillfället. Pusspusspussar.
 

I like polaroids


  
 


Heje. Dricker te och lyssnar på Regina Spector. Borde plugga.

Istället sitter jag och funderar på vad som skall göras under det väntade sportlovet nästa vecka: Fotografera, ha det allmänt mysigt med vänner, klinka gitarr (inte för att jag är bra på det eller så hehe), shoppa och byta sovrum plus renovera. Det kommer nog bli ganska så jättebra, det där.


my heart still beats for you


Nya jeansshorts. Tidigt ute i år hehe... Perfekta är dom hur som helst, love it!


Annars då? Igår hade jag kompisdejt med Carro; Benjamin Button sågs. Riktigt bra, dock lite pinsamt att garva som en häst i en biosalong (heh).

Idag fick min konfirmationsgrupp sina biblar, så vi var på gudstjänst och så. Efter det letade jag prao. Snart får ni veta vad det blir, allt är inte hundra för tillfället så... Püssar!

Let it rain




Arkivbilden på mig är gammal som gatan, tagen av bästa och finaste Pau. Vet inte riktigt vad jag tycker om den faktiskt. Men i brist på annat liksom.

Känner mig så sjukt fantasilös just nu. Sitter mest och längtar till våren, när mörkret endast blir ett minne blott.
Så håll ut... Jag vet att min blogg är så himla tråkig just nu. Men med våren kommer nog även min inspiration!

Pyssar

What have I done to fall so hard for you





Skor plus väska fyndades secondhand idag.

Någon yrkade för en såkallad frågestund här i bloggen. Så vad säger ni? Är själv lite skeptisk då jag inte har nämnvärt många läsare, känns som om det skulle bli klent med frågor liksom. Men om det är tillräckligt många som vill ha det så kör vi.
Så släng in en komentar om ni vill ha en kommande frågestund.

Heido

People talking without speaking




"Under ytan" del 7


Fortsättning på min såkallade deckarnovell. Om ni hunnit glömma bort de tidigare delarna så finns dessa i kategorin "Erikki skriver" på menyn.


Först nu verkade Edwin lägga märke till buffébordet och började traska dit för att ta för sig på en papptallrik. Ingrid såg genast ett gyllene tillfälle att avsluta konversationen med Yvonne och besvarade hennes snabba kram för att sedan följa sin makes exempel.

Hon funderade över varför Yvonne var på en klassfest som var avsedd för en klass som tog studenten långt senare än hennes egen, men så slogs hon av att hennes kusinbarn hade gått i Anders klass då det begett sig, Martin Eriksson. Mer känd som Majken, gissade Ingrid.


När hon hade lagt upp några kycklingben och lite avocadosallad på sin tallrik började hon ses sig om efter Edwin.

Efter vad som kändes som en evighet och en hink av svettdroppar såg hon en rödlätt kalufs tillsammans med en tunnhårig hjässa bakifrån. Edwin hade tydligen redan inlett ny konversation, och rödtotten var den hon befarat, Anders bästa skolkamrat (och den enda kamraten överhuvudtaget som hon visste om) i mellanstadiet.

Håkan Nilsberg.

Inte bara frisyren var den samma som då, de hundratals fräknarna tycktes sitta som fastklistrade på den porslinsbleka hyn och glasögonen satt där de alltid gjort på den något krokiga näsan.

Skillnaden var att hon nu fick blicka uppåt när hon tilltalade honom, vilket inte hade varit aktuellt sist de träffades.

Kvällen till ära var Håkan iklädd en lavendelblå skjorta instoppad i ett par manchester byxor och när han artigt sträckte fram sin hand emot henne så lade hon märke till en Rolex klocka på den vänstra armen. Ingrid kunde inte låta bli att fascineras av att den lilla tafatta och blyga tolvåringen hade vuxit upp till en medelålders man som dessutom förde sig med en självklar säkerhet i den dova rösten.

När han ställde den obligatoriska frågan, den fråga som Ingrid fruktade vid alla sorters sociala tillställningar, såg han uppriktigt intresserad ut och för en gång skull bestämde sig Ingrid för att inte bortförklara sitt mentala tillstånd.

"Det är..."

Hon tystnade, förvånad över sin plötsliga ärlighet.

Någonting i Håkans mörka ögon visade att han förstod.

Edwin bad istället Håkan berätta lite om hur hans liv såg ut numera, och entusiasmen gick nästan att ta på när Håkan berättade om sitt företag inom pappersindustrin och hans familj; en fru som han presenterade som Marika när en blond kvinna kom fram och ställde sig vid hans sida, och Ingrid lade nu märke till två små pojkar som sprang runt i lokalen. Det sved till i Ingrid när hon mötte den äldste pojkens isblåa ögon och hon noterade att han hade ärvts sin mors vitblonda hår. Hur skulle hon inte ha kunnat lägga märke till det?

Hon avbröts i sina dystra tankar när Håkans fru (som Ingrid redan glömt bort namnet på) plötsligt utbrast:

"Det vore ju jättetrevligt om ni kanske ville komma förbi på middag någon kväll, eller vad säger ni?"

Edwin tackade muntert ja utan att ens kasta så mycket som en blick på sin fru.

Deras bekantskapskrets hade tunnats ut med åren och hon visste att Edwin saknade deras forna sociala liv mer än hon själv.

Barnen började bli kinkiga och familjen bestämde sig för att dra sig hemåt, och Ingrid tog emot familjens telefonnummer på en pappersservett med darriga fingrar.

Håkan verkade inte särskilt nöjd med överenskommelsen om att ses igen, men Ingrid teg.


Allting har sitt pris



Hoodtröja H&M herr, tischa från coldplay konserten


Måndag.
Solen skiner och fåglarna kvittrar, alla gångvägar gör sig bättre som isbanor och mitt i hela smeten spatserar jag omkring med Krunegård i öronen och nya favoritjackan på överkroppen. Förtränger alla måsten.

Heisvei.

Vemodiga söndag




 


MC


Foto: Carro ♥


Idag köpte jag min efterlängtade MC-jacka i fejkskinn. Detaljerna är silver även om det inte ser ut så på bilden för er som vill veta. Den är alldeles perfekt!

På kvällen gick jag och några fina vänner på bio och åt vegetarisk tacos. I taket lyser stjärnorna var filmen. Lite synd att det bara satt tjejer i salongen, tänk vad det resterande könet missar...

Jag har nog aldrig gråtit så mycket till en film. Den kändes. Längst där inne. Jag tror inte att en enda person i biosalongen inte kunde relatera till egna upplevelser under filmens gång, oavsett vad det skulle kunna vara.
Se den om du inte redan gjort det.



NATION

                       
                           

                           Knäppbild. Bara för att du är lite jättebra.

Nice låt, KLICKA.

VÅR





Februari 09 går ut på att...


- Längta, längta, längta till vårens ankomst.
- Dregla, sucka, dregla över alla vackra vårkläder samt skor.
- Gå på den första konfirmationsträffen, YÄY
- Fira världensbästaunderbarasteknäppaste Carro på femtonårsdagen, hjärta.
- Ha sportlov
- Fundera på huruvida man ska tona håret rött eller inte (ska jag?)
- Krama sönder Anna bara för att hon är så äckligt söt.

Pysspånosen


Det kallas marsvin.





- Nybadad och allt liksom

Pussen.

Eyeliner



Ny tröja, H&M. Älskar't.

Dålig dag: Fysikprov imorgon vilket resulterar i tonvis med plugg. Min hårddisk är nästan full av alla bilder jag tagit, MÅSTE skaffa en ny samt rensa innan den kraschar. 
Bra dag: Min klass fick sluta tidigare. Solen SKEN på riktigt vilket resulterade i att jag blev alldeles sprallig i skolan.

Pyssar på er mina vänner.

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel


Hei.
Kom att tänka på en sak (lilla Annas förtjänst).

Jag har väldigt nice vänner. Kanske är det så att man inte tänker på det tillräckligt ofta? Jag vet inte. Men hur som helst;
Ta åt er, ni vet vilka. Ni gör min dag och jag älskar er. Inget nytt, men jag behövde uppenbarligen skriva ner tankarna.

Vad vore jag utan er? Ni som får mig att skratta, lyssnar när jag behöver prata, står ut med mina muppryck och allt sådant. Det ni gör för mig, försöker jag göra för er. Och det ska jag bli ännu bättre på har jag bestämt.

Godnatt


RSS 2.0