Konfaläger 28/7- 11/8New york tee från weekday, jeans från forever21 samt ringar från H&M och indiska.

Hei pågar! Idag så ska jag packa inför konfirmationslägret och lite senare drar jag och Pau till ica för att bunkra upp med svull, haha. Vi hörs om två veckor på ett ungefär! Ha det.
      

PAPEGOJA
Min syster ysters gamla marinkeps som jag fann i våras. Används på tok för lite, borde ta och ändra på det eller vad säger ni? Jappjapp och i telefonen snackas det med Pau som jag inte träffat på nästan en månad och oj vad jag saknar tjejen. Tur att vi ska träffas imorgon, det må jag säga. PUESS
   

But I'm still an animal
Anna Ternheim Johnossi Lykke Li Markus Krunegård MGMT Name the pet Parken The teenagers Miike Snow mfl.
Gaaash, det kommer bli så sjukt bäst. Popaganda 09 säger jag bara.
     

NYC

Idag har man varit och köpt nödvändigheter inför konfalägret såsom sminkborttagning och underkläder. Jappjapp har inte så mycket mer att säga förutom att detta lov är så sjukt nice och jag är PEPP inför tisdag.
        

MTWTFSS

Min nya väska (antar alla redan vet var den kommer ifrån). Har länge letat efter en liknande modell som min gamla, loppisfyndade kedjeväska som är rejält sönder och fann denna. Kommer antagligen användas lika flitigt som den förra.
Resten är från American Apparel. Dags för grillat nu, ha en fin kväll!
  


They don't know who I really am
Duuudeees. Mina skånekompisar är på besök här och vi har det nice. Besökte grönan idag (har inte varit där på ungefär två år trots att jag är stockholmsbo), Insane rekomenderas varmt. Nu är jag trött och ska sova. O förresten Carro, paper planes började spelas när jag klev på popexpressen. It's a sign, haha. Eller något. Pyss
      

Smile
Carros skjorta nitskärp plus gul ring chinatown favoritshortsen och converse. Fejkring H&M

Ser ut som crap på bilderna. Håret är helt på ända och allt det där men vad fanken.
Potterpågen var underhållande men samtidigt lite av en besvikelse, yes. Tycker att den till stor del endast var en länk till nästa del. Men givetvis hade den sina brighta stunder. Hur som haver så hade jag och Vendela en trevlig dag med reafynd, körsbär och TV4 besök på Drottninggatan. Oj vad vi garvade, vi skämde nämligen ut oss lite. Heeh. 
       

AnimalTagna av Lisa (Mitt fel att ISO:n är så hög. Filåt)


Mina nya heels alltså. Rea är allt bra ibland, huh? 
Annars då? Lyssnar på musik och kladdar på ritblocket. Vill ni se? Imorgon ska jag checka Potterpågen på bioduken med en tös jag saknat som kallas Vendela. Hörs imorgon!
             


Om kärlek

Hej pågs. Idag såg jag min vän Maja konfirmeras, trevligt var det. Min klänning på bilden är från chinatown (mina planer på att skippa blomsterklänningen denna sommar kom plötsligt av sig totalt) och invigdes kvällen till ära. 
Annars då? Lisa gick precis hem och jag känner mig lite duktig som har städat på mitt rum heh. Förövrigt ägnades förmiddagen åt att skaffa nya underkläder, baskofta och ett par killer heels. Mums. Kanske visar en del senare, den som lever får se tror jag bestämt.
       

ZEBRA
Lite shoppingobjekt från utlandet. Tub bh och tröja från AA, piloter (hur länge har jag inte letat efter sådana??) från Urban Outfitters och gul ring från ett stånd i Chinatown. Ungefär 8 enkronor kostade den. Kärlek.
Dags att ge sig ut på äventyr med Lisa, alltid lika nice. Puss!
     

It'snotgonnalickitself-print
Efter år av blod, svett och tårar så har vi äntligen fått tag på dem. Hittade underbaringarna i en Ben&Jerry's bar i Georgetown. Rubriken och texten på teen kan missupfattas men hallå, det är glass vi snackar om. Världens bästa dessutom. Förövrigt var det sjukt skönt att få träffa en av mina bästa vänner igen, shiet två veckor är lång tid ju.

Och Carro, det verkar som att du har sett JohnsjuktjävlabästMe live? Avis.
  


Apple a daySigma 70-300

Det kryllade av ekorrar i washington! Här är en utanför vita huset. Denna är en den enda redigerade en så länge, så det får duga. Känner av jetlagen en del, så nu ska jag ge mig ut på gräsmattan och bara slappa med twilight tvåan (som typ alla läser). Shoppingbilder var det någon som frågade efter och den lär ni nog få se efterhand. Puss!
                    

Funky town
Tillbaka kaka är vad jag är = ruskigt skönt. Var tvungen att mellanlanda i paris på hemvägen pga. strul med flyget men nu är jag alltså hemma. Har tusentals bilder att bjuda på framöver hur som haver. Shoppat i mängder har man gjort, och en massa nya minnen har jag givetvis gått och skaffat mig det också.
Men det är samtidigt så otroligt skönt att komma hem. Nu vet jag knappt vad jag skriver så heidå, vi hörs senare.
      


A whole new worldBjuder på ett lite halvskumt collage från semestern i Blekinge. Sköldpaddan heter Sune och är våra vänners inneboende... 19 bast är han minsann. Blogg.se's kvalité suger men jag tror ni överlever.

Nu ska jag fortsatta packa till morgondagen samt fixa in fler scrubs avsnitt till ipoden. Ni får ha det bäst tillsvidare så hörs vi någon gång runt den 14:e då jag kommer hem. Lägg till mig på bloglovin.com om ni vill se exakt när det blir. Puss!
             

Random

Lite random bilder. Carro är schnyggast. På söndag drar jag till New York, wihoo! Och sedan vidare till Washington. Kanske bloggar imorgon men annars får ni fint vänta tills jag är hemma, om cirka tio dagar. Nu ska jag fortsätta leka min pompis på bilden. Ciaoo
             

Violett hill
Den första är tagen av mig, den andra av syster yster.

Hej dudes. Jag är trött, borde sova. Dagen har varit mysig, Lisa är en fin prick hon. Grekisk sallad, skratt och shopping är nog passande nyckelord. Nej nu vet jag inte vad jag skriver så jag ska nog bege mig. Ciao bellas! 
     

RSS 2.0