SNIGGA KIDS




som har spanskaprov imorgon.. yey

Gårkvällen var mysig med en linspaj och en Anna och senare lite andra fina töser.
Idag har varit en dag som gått i pluggets anda. Tur att toastmaster och spotify finns, dessa låtar har ljusat upp min dag en aning.
Senare ikväll blir det till att julpynta, puess
        

Sleepy




Kan inte få nog av velourtights! Nya vinröda och jag gillart starkt.
Är galet trött efter veckan och ikväll ska jag leka med Maya innan hon flyttar till USA, blir mys. Kommer ju sakna människan. Men innan dess blir det en dusch, lite mat och öppet hus på Täby Enskilda. Och lite no plugg... hm.
                            
Måste bara tillägga att min klass är skum och mys.
           

PUSS





Totalt onödiga utfyllnadsbilder. Well, så kan det gå när man ägnat dagen åt annat. Tandläkarmottagningen till exempel. Rälsen åker på någon gång i början av nästa år men det var väl rätt så väntat.
Kommer väl se ut som en salivutsöndrande amöba och längtansfullt titta bort mot mina forna kamrater i korridorerna, haha! Nejdå det känns ganska lungt.
Fyndade lite efteråt, men det får ni se lateroo
                          

Vilket flumm, Micke Blom



Hittade lite bilder från när jag hade med kameran till skolan. Schnyyggt.

Efter skolan gick vi hem till Tovetott och svullade lussebullar (hjärta). Sedan drog vi på öppet hus på Tibble gymnasium och min första tanke när jag klev över tröskeln var mentalsjukhus. Men dramaläraren verkade hur som helst jättebra. Är så galet förvirrad just nu angående gymnasievalet...
Anyway, kvällen avslutades på taco bar och nu är jag mätt. Ni är fina flickor.
            


Fure




Min nästintill oanvända fuskpälsjacka, köpt förra hösten från H&M. Om det är någon som känner för att köpa den så är det bara att lämna en kommentar.
Godnatt
     

Possibility




Tagna av systeryster, redigerade av mig

Sitter här och taggar för volleybollturneringen som skall äga rum på skolan inatt. Pau och jag ska vara "fixarfrassar", vad nu det betyder. Nu ska jag försöka ägna mig åt mer nödvändiga saker än att titta på gamla bilder och fyllas av nostalgi. Även om det är mysigt.
                          

Future reflections





Gymnasiemässa i Älvsjö idag ju! Bestämde mig för att traska runt själv bland alla dessa montrar, det kändes rätt så bra och jag blev lite mer taggad på vissa saker och, givetvis, mindre på andra. Dagens skumma var väl att det gick att åka buss för att övernatta gratis på en skola/pensionat i Motala ett dygn(!)
Efter mässan drog jag med Pau och Carro på bio (det fanns platser kvar till New Moon)
Ni tillför så mycket bra i mitt liv.
                   

%,+++





Brutalt trött. Men jag är glad ändå för jag tycker om mitt liv just nu, mina vänner är så bra på alla sätt och vis och att krunegård existerar gör ju inte saken sämre.
Idag hade jag på mig min syster ysters gamla skepparkeps och jag tycker om den mycket, likaså pappas stickade tröja.
Hösten är mys. Eller är det vinter nu? Jag tycker nog att det måste vara snö för att kunna påstå att det är så, hoho. puess
     

Frithiof





Bästa tisdagen på länge! Har inte så mycket som tittat åt skolböckernas håll och jag gillart.
Istället har jag gjort (eller jag åt mest av smeten de andra stekte) pankakor med fina flickor som jag tycker mycket om. Sedan gick jag och min fina vän hem till mig och åt ännu mer pankakor, pratade om viktiga och oviktiga ting, skrattade och degade i soffan till hemmafruarna på dumburken.
        

American boys





Dagen har ägnats åt sovmorgon och garderobsrensning, helt galet vad sådant kan vara befriande emellanåt.
                  

fint



ny halsduk och jag älskart

Gymnasiemässan gjorde mig inte sådär jättemycket klokare och efteråt lunchade jag på sandy's med ebba och madde, fina flicker det där. Kvällen har spenderats med hajdokumentär (den var bra, lovar!) hos anipanini och trevliga människor såsom agsneezdannetovecarromadderebeccapauandy. Typ så, mys var det hur som helst och nu tänkte jag ägna mig åt någon film innan jag somnar.
                        

BAG





Jag vill färga håret brunrött. Jag vill ha lov och strosa runt i huvudstaden. Jag vill F O T A. Pau, söndag förmiddag?♥ jag vill vara med mina fina kåmpisar och jag vill sova. Nu.
                         

12345




Lite evelina och jag bara för att hon är brrra

Nu ärre såhär att min kamera faktiskt har fått ladda och det funkar att lägga upp bilder här. Så imorgon eller så kanske det blir lite dagsfärska bilder.
Jag vet att ni längtat, typ...
Kvällen skulle ha spenderats hos Anipanani men jag bangade i sista sekund. Är så galet trött så jag bäddade ner mig i syster ysters säng med hemmagjord kakdeg istället. Och imorgon är det gymnasiemässa, hjälp.
Puess (ska förresten ta mig i kragen och skicka iväg lite fler brev snart tänkte jag)             
                      

+++,,+@



Tagen av Carro

Tanken med det här inlägget var väl inte precis att lägga upp fetaste bilden på mig heh, men det var den enda som gick att ladda upp som ni inte redan sett. Förövrigt så rullar det mesta på, paniken inför gymnasiet ökar och längtan efter jullov likaså. Nu ska jag sova, pueeess
           

Taxmannen


Idag vaknade jag vid två och jag har bott i Maddes adidasbyxor och sockor sedan dess. Pluggat en stund, druckit grönt mangote och pluggat lite till med en knäppis som vi kallar Lisa. Så händelserik har min dag varit på ett ungefär. Angående bildbristen så strular det igen. Dags för spotify och en självbiografi, Vingklippt ängel. Huuugs
                    

RÖD




Ungefär ett år gamla bilder kiddos.

Idag gymmade jag på skolans brutalt glassiga gym och träningsvärken är påtaglig.
Just nu känns ganska mycket ganska jobbigt för så är det ju, det går i vågor.
Det som gör allt känns lite bättre är kents nya, givetvis. Hur klarade vi oss egentligen utan Spotify?
Imorgon ska jag ta en mycket, mycket behövlig sovmorgon.

Jag önskar att jag hade tid och ork att fotografera lika mycket som förut. Det gör jag verkligen.
          

Bara för att


Denna kväll har varit fin, kanske särskilt fin för att Sandra dök upp i kyrkan och jag blev så gladgladglad.
Nu ska jag sitta uppe en stund för att skriva biologi men det gör faktiskt inte så mycket.
Pusspusspuess
           


Child




©

Jag är ganska glad idag, trots att jag har ett berg av biologipapper som väntar på att fyllas i. Kanske beror det på att min kära Tovetott ska hålla i mässan på sku idag? Vem vet. Ska bli grymt kul att sitta och försöka hålla sig för skratt, hoho. Puss på dig tovis!
Förövrigt så måste jag fixa det sista med några barnporträtt, blir väl till att lyssna på Slagsmålsklubben under tiden.
                

Diskriminerad kines




© Ur arkivet, Rom augusti 09

Paulinas och min humor är så underbart fantastiskt rolig. Man kanske inte kan kalla det för humor men det skiter jag fullständigt i. Dagen har gått åt hos plugg @ bästeväns house. Eller plugget urartade emellanåt men så går det ju ibland. Nu ska jag ta och skriva lite brev till er fina flickor som har langat adresser, puess
              

Plattfisk




Nice dag, nice kväll. Inte lika nice bild dock men jag tänkte mest visa hur det kan gå när Carro får en plattång i handen, haha. Nytt på överkroppen från monki, jag gillart.
Trött nu och imorgon måste jag ta tag i en hel del... lateer
                  

RSS 2.0