Vinterland
Just nu varken hinner jag eller har lusten till att blogga. Har ju gjort det i cirkus två och ett halvt år nu utan avbrott och känner att det är dags nu.
Kanske dyker något nytt upp redan om någon dag, eller om någon månad eller två. När jag inte vill annat än att skriva ner oviktiga ting och publicera bilder, då kommer jag nog tillbaka.

Bli medlem gratis på bloglovin (länk) och skriv upp dig som prenumerant på min blogg, så ser du exakt när jag har skrivit något nytt här.

Heido pågar och töser, ha det riktigt jäkla fint. De flesta lär jag väl träffa på andra sett ändå.
                               

CDAgnes by me

Idag har jag varit ganska så duktig, pluggat lite och sedan spelat match mot pågarnittiosex, yeahh haha.
Nu ska jag ta en varm dusch och fortsätta lyssna på Lasse Lindh. Det var alltför länge sedan nu.
                    

B E A R

Galet vad snygga vänner man har!
Efter en ofrivillig paus från min passion Ben & Jerry's i cirkus tre månader, så blev det ett kärt återseende med en av mina absoluta favoritsmaker. I kombo med en helt sjuk skräckfilm dessutom, plus agnes otroligt mysiga filt.
           

GBGBilder tagna från bästa amanda, från nyår. Inte klokt vad man kan se mysig ut på bild hehe.

Dessa dagars antal...
Veggieburgare: 3
Fiskburgare: 1
Pommes frites: 3
Läsk: 2
Stora godispåsar: 1
Glass: 2
Pajbitar: 1
Chokladkakor: 1

Oh yes. Hej tvåtusentio, lets börja om.
                


#2
Tagen av carro, bara några månader kvar tills man kan gå klädd sådär igen... Glad erikki.
Dagen har gått åt deg, igen. Har hämtat overaller till göteborg imorgon, det ända nyttiga som har uträttats skulle jag tro. Så imorgon åker vi iväg för att spela innebandy, tippar på att jag kommer göra en stor insats för laget heh. PUESS vi höres på onsdag för nu måste jag packa,
                      

Tvåtusennio

I januari till mars ungefär var jag mest inne i min egen krunegård-bubbla. Jag bodde i mina randiga tröjor och avgudade mina wesc-hörlurar samt drömde om vårens ankomst. Fotade vatten gjorde man visst också.
Våren kom och jag mådde riktigt jäkla bra vad jag minns. Jag fyllde femton, praoade på Kamratposten där jag fick skriva en artikel och åka på reportage i Roomservice-Mattias trädgård, skrattade med vänner, fotade i kungsträdgården... Årets första picknik ägde även rum och damn vad fint det var.

Första delen av sommaren spenderades i stockholm, blekinge och halland. Jag hann även med en resa till New York och sedan Washington, himla bra var det. Fotograferade även en hel del (särskilt porträtt) med det nya objektivet. Många kvällar och nätter spenderades ihop med galet bra personer dessutom.

Slutet av Juni och Augusti var en himla bra månad på många sätt och vis. Jag var på Gransnäs, kom hem och konfirmerades och det var det bästa någonsin. Jag var på popaganda med fina töser, åkte till Rom och åt pasta dagarna i ända och sedan började jag i nian.
 Har ytterst få ordentliga bilder från hösten/vintern, men fint som snus har det i allafall varit. Kick off på Gransnäs, jaquzzimys hos Madde, sku kvällar, gitarrspel, innebandyträningar och allmänt grymma nätter.


Nyårsafton firades med god mat och en drös fina vänner, grrrrymt. Lär nog publicera en lista angående det gångna året också, så nu vet ni det hoho. Dagen har ägnats åt ingenting tillsammans med min underbara paulina och jag tänkte fortsätta lite på det spåret, pyss
                    

RSS 2.0