POP



Bilden är tagen från Festivalphoto.net under popaganda tiden, jenny wilson. Hon med ringarna ser något koncentrerad ut, heh.

Bio igårkväll, Fame med tjejor. Inte världens bästa men ändå mycket bra. Sedan slaggning hos Agnes pappa i täby, hem och nu väntar duschen. Efter det- stora staden med Moa. Ska bli nicenice!
Imorgon borde jag verkligen plugga. Men det tar vi då.
PUESS  
                 


Hey




En spontanbild med högt ISO som jag gillar ändå. Maddes hundar är sjukt fina.
Nu ska jag läsa en bok (läsa kan ibland vara det absolut bästa som finns) och sedan slumra... detta må vara bland det tråkigaste jag skrivit här men så kan det ju gå. Later
             

Flickan

(Hei. En nybakad text för den som känner för att läsa)

Inatt är en sådan natt, då hon tänker. Då tankarna far runt under det askblonda håret mer än vad som egentligen är hälsosamt för en flicka som hon.
För hon är inte vilken flicka som helst, nej. Men ändå så är hon kanske det.

Synen hon möter i spegeln är alldaglig. De lite för små ögonen är isblå som havet en blåsig vinterdag och födelsemärket på hakan tyder på att hon trots allt levt början på ett liv. De okyssta läpparna är bleka, nästan hudfärgade och håret hänger i stripor och ramar in det runda, fortfarande lite barnsliga ansiktet.

Hon plockar fram sin gitarr och spelar de få ackord hon kan. För det är som så, att flickan inte är särdeles bra på något särskilt här i världen. Inte för att det är så, att hon inte skulle vilja vara bra på något finurligt på det mest häpnadsväckande vis eller åtminstone få göra något bestående intryck emellanåt.
Nej, men somliga är nog menade till saker som att fylla ut tomrom på torget där människorna går ärenden, att sitta i en lite för mjuk fåtölj på biografen och hålla andan när det är spännande bland människorna med popcorn och förälskelser, och att sitta i klassrummet och lyssna på invändningar och åsikter när man egentligen ritar förstrött i sitt skrivblock.

Ja, så är det nog.
       


This summer



Tagen av moi -Carro och jag diggar våra ben & jerry's tischor.

Hei alla pågar. Halvdöd efter en dag på jobbet men så kan det gå. Vill bara tala om att jag är galet taggad på följande saker
- Cybertown imorgon med massa SKU barn! yäy
- Att färga håret. Brunt eller rött står på önskelistan. Någon som vill bidra med en åsikt?
Sedan måste jag bara säga att igår var världens myskväll hos Madde. Ni är fina!
                     

En hemlig plats


 

200 stycken Nikon transfer-mappar på min stackars dator nu. Ouups.
Idag har jag shoppat underkläder och nagellack med min madre, sedan åt jag en förträffligt god quinoa sallad och mötte upp Evelina i centrum. Vi drack varm choklad på ett café och du är en mysig och härlig människa ska du veta. Dags för lite gitarrklink, ciaoo
                  

Isande diskant



© (I took it in Washington D.C this summer)

Idag var det ganska kul på jobbet trots stressen. Högskoleprovet var ju idag! Hur som haver, efteråt så mötte jag Evelina i centrum, vi gick hem till mig och klinkade på gitarren, pratade, skrattade och sådant nice. En film hann vi också med, både fin och lite konstig. Imorgon är det min första riktiga sovmorgon på länge och det känns såhäääääär grymt.
            

VIÄRBRA





Hjälp. Hade en fin kväll med fina tjejor hos Anna och nu när jag kom hem så kom jag på att det är två månader kvar till julafton. Tiden rullar, varje dag och hela tiden.
Annars då? Jag är grymt taggad på ledarkursen, att lära mig photoshop och att gå på kent den tjugoåttonde februari nästa år.

Imorgon blir det jobb och sedan får vi väl se vart jag hamnar. Pysspyss
                   

SNYGGASTISTAN




Här sitter jag med min envisa förkylning och helt plötsligt började jag tänka på saker. Saker som man inte orkar tänka på. Så jag lyssnar på sörmlandsleden och tänker på höstlovet istället.
Och nu ska jag skriva ett brev, en svenskauppgift... Så om det är någon som vill ha ett tillskott i brevlådan så är det ju bara att skrika till.
Jag är trött och tänker koka te med en fetstor klump honung i, om ni ville veta.
                      

Lackat





Tråkbilder för en tråkdag. En positiv sak är dock att jag hittat en gammal kavaj och en uniformsjacka som jag rågillar hemma och det är inte fel alls. Används som jackor, en dag som denna exempelvis. Nu är jag svintrött men hemkunskapen kallar. yäy
                     

Black//white



Tagen av min Carro på världens bästa plats, kallat Gransnäs. Skulle inte banga på en tur dit just nu.
Nu borde jag kanske sova. Har ju en tendens att snooza lite för länge på morgonen.. hm. Kemiomprov denna vecka och det är INTE kul. Inte någonstans. PUSS
                  

Sörmlandsleden


Bildupplägget krånglar. Men hej på er! Dagen har ägnats åt skratt och plugg med Tovetott, en ruskigt bra tös det där. Annars då? Sitter här och lyssnar på kents nya och glädjer mig över att denna tyska tjej har listat mig som en av hennes favorit inom genren kreativa bloggar. Det gjorde nog min kväll tror jag!

Translation; This girl has listed me as one of her favourite creative bloggers. Thank you so much!

And here is my spotify list, btw.
                          

Vackert


Dudes! Tänkte skriva lite nytt om mig eftersom att man förändras mycket på ett år; finns i kategorin Om erikki



15 år, fyller den tjugonde april. Kalla mig Erika, räkan, bävern, erikki eller vad du nu känner för. Musik, mina älskade vänner och fotografering (NikonD60) är huvudpunkterna i mitt liv och jag ägnar mig gärna åt andra kreativa saker när tiden finns, att skriva noveller och kladda i ritblocket och spela teater till exempel. Andra älskavärda ting är scrubs och ben&jerry's hoho.
Vegetarian var det också ja, ett år i november. Lite stolt sådär hehe.
Annars då? Förutom mor, far och syster yster så bor det två överviktiga marsvin hos mig här en bit utanför huvudstaden.
Gör bort mig ungefär hela tiden och säger saker som lätt misstolkas... Jag pratar konstant och skrattar nästan lika mycket, vilket leder till lite sneda blickar ibland (mitt garv är tydligen något i hästväg).
Jag funderar ganska mycket på saker och ting när jag är ensam, men jag föredrar att ha människor omkring mig.
Varför jag bloggar kanske är värt att veta? Jag älskar att titta tillbaka i arkivet, så himla roligt att se hur man förändras.

Vet inte riktigt hur man mer kan beskriva mig, om någon känner att något borde tilläggas så skriv en kommentar vetja. PUSS
           


DUNBOLL




©, Tagna i somras på konfirmationslägret

Här sitter jag och slötittar på Idol. Sista dagen på praon idag, sommarjobb nästa år lät inte helt avlägset så det gillar vi. Annars då? Febern har inte gett med sig, därav den slöa fredagen. Tidigare idag kom Sara och Rebecca förbi med mina spårlöst försvunna bank, id och busskort vilket resulterade i en glad och överraskad Erika.
          

Sörmlandsleden



(Pappas gamla stickade tröja och jag har förlovat oss)

Och allt händer på en o samma gång! Typ dödstrött och febrig men SÅ glad för jag tänker på att världens bästa krunegård har släppt sitt nya material nu och glädjerus är allt jag kan säga. Mitt liv känns så himla hektiskt men också galet bra just nu... Människorna omkring mig är så fina. 
                  


Coloured




Tagna i helgen

Nu blev jag jättetaggad på att blogga så hei på er människor!

Jag är så gladgladglad fast det är så konstigt för igår tappade jag bankkort id-kort och busskort (fast det har löst sig ganska så bra), men jag ska på KENT DEN 28 FEBRUARI och jag är så LYCKLIG, aaaah det är inte klokt.
Och jag tycker SKU (Svenska kyrkans unga) är grymt mys. 
Plus att jag idag fick sitta i kassan på ica och säga: "Det blir 143,50 tack" till söta pensionärer med färdigrätter och stressade småbarnsmammor med gb glass.
                                                       


amazing



Caroline n' me on the bus

Tillbaka efter en perverst bra helg, det har gått sjukt fort. Gransnäs människor ärlikamed fina människor, så detså! Är det någon som vet hur man fixar google translator på bloggen förresten?

Nu är parlamentet på tv slut så jag ska dra mig mot kylen, sedan sängen. Imorgon är det prao, och jag kommer antagligen inte blogga förrän på fredag igen. PÜSS
                                   

Vi hörs väl igen på söndag eller så




Gammal lite småkonstig bild för en småkonstig men nice dag. Om ni hörde några töser falsksjunga muntert på Drottninggatan så var det antagligen vi. Insamling för världens barn var det ja. Imorgon är det kick off och jag är taggad... Förövrigt var jag och Anna på studievägledarsamtal och HJÄLP. Sam kultur verkade kul men vad vet jag? Panik.
   

Feel



Bild från i våras, tagen av Carre.

Sitter i soffan med en kopp te och glor på ett av mina favoritavsnitt från Scrubs, underbart.
Det händer så mycket nu att jag knappt har tid att fotografera längre, därav alla dessa arkivbilder. Snart ska jag dra till Paulina den fina och sedan blir det kyrkan och träffa folk, ciao
                    

Guiding light



© Tagen i Rom

Parken och spotify är en himla fin kombination. Saknar popaganda så galet! Har inte så mycket mer att säga förutom att pågarna i niondeklass på vår skola är på prao denna vecka. Känns lite... annorlunda.
Pusssss
           

åktober




Andra bilden fotad av Pau

Igår kväll var en nice kväll hos Rebecca i hennes snygga hem. Redbull singstar B&J's och så vidare. Jag älskar mina nya tights och idag måste jag plugga... I sällskap av hallonvatten och spotify förstås.
            


York york





Såhär såg jag ut i eftermiddags, var tvungen att byta om efter att ha satt mig på något blött.. typiskt mig haha.
Ignorera min skumma min förresten. Andra bilden är givetvis tagen i staterna.
Kvällen har varit fin och jag tror aldrig jag har käkat så mycket choklad under en och samma dag.
      

RSS 2.0