I used to rule the world.


Bilder från: Lina scheynius.com

Jag gillar dessa bilder, skarpt. Nu är det sleepy time. Imorgon är det stan som gäller, jag och P ska spana in lite andrahand, och rea förstås.
Gonatt gonatt, kära vänner.

Hemmasydd.





Garderoben, låt oss välkomna ännu ett nytillskott till vår stora (om än sprängfull och väldigt stökiga), happi family!

Tillbringade förmiddagen vid symaskinen vilket resulterade i en kjol med babuhshkor (stavning någon?), indianmönster, palats och rosor. Låter udda, och det är det också. Men fint ifall du frågar mig. En närmare titt på tyget fick ni för några veckor sedan, finns alltså i arkivet, förmodligen juli/juni. By the way, mitt ben till höger på sista bilden ser väldigt knas ut. Men nepp, så spinkig är jag faktiskt icke in real life! 


Dags för annat nu, puss!


K550i



                                          Denna sak babblar jag numera i. Just as you know.


Brorsor i jeans.



Copyright by Erikki 08

- Hejjaghetererikaochminkompisärtypjättemegasuperdupersöt.
www.pauilau.blogg.se, ta dig en titt!

Nej nu är det dags att besöka John Blund ett tag, sleep well kära läsare!

Stora & små och några med grädde på.




Copyright by Erikki

Fika med mamma i trädgården.

Muppbild.



Haha bilden är ganska weird men den får duga. Bodyn är randig by the way!
Om dagen:
På morgonen, närmare bestämt vid nio-tiden mötte jag Paulina för att jogga litegrann ihop. 
Allt som allt blev det väl 5 km eller så. Och lite rygglyft och situps.
Jobbigt efter att inte ha tränat på två veckor ska jag säga er... Men skönt efterråt.

Sedan åt jag frukost och drog till täby centrum med mami. Det bidde en hel del fynd som ni ser på bilden, t-shirtsen för 25 enkronor per tee, en supersöt, svart spetsjacka (bilden ger ingen rättvisa), en body, fem par trosor (av märket pieces, rekomenderas varmt) och slutligen ett par lee jeans för otroliga 149 kronor istället för tusen pix. Jag är nöjd.

Nu ska jag träffa Pau, ciao!

(Det rimmade, hehe..)


Plåtning med Pau.


Fotograf: Paulina
Modell: Jag


Eller ja, hur man nu ska kalla det. Ordet plåtning känns väldigt profesionellt men jag tror ni förstår vad jag menar. Roligt var det i alla fall och fler bilder lär dyka upp här i bloggen framöver, även med en posande Paulina, hihi.
Dagen har alltså spenderats med en av mina bästaste vänner då vi har plåtat under förmiddagen och sedan tog vi tåget till en badplats med en påse torkade jordgubbar (mums!) för att sedan helt glömma bort tiden och missa tåget hem igen.
Imorgon blir det en händelserik dag vill jag lova. Mer om det imorgon.

Puss på er!

Lemur and baby panda



- Och med dessa härligt skrattbefriande videos säger jag godnatt.

Måndagens kläder.



Såhär såg jag ut i måndags för er som vill veta. Enkelt och somrigt, det var ju över trettio grader den dagen då jag och Pau badade. Vilket det har fortsatt att vara.
Anyway, såg filmen Jumper idag med Syster yster och hennes bästis. Den var bra, dock en aning förvirrande ibland.
Hoppas er dag har varit lika bra som min.

Igår träffade jag en ny kompis!



Copyright by Erikki

Pocahontas.









Halli Hallå.
Idag hade jag verkligen en härlig dag. Jag vaknade vid halv elva tiden och käkade some frulle. Sedan hjälpte jag pappa en stund med trädgården och åt lunch för att sedan cykla ner med Pau till centrum där vi köpte naturgodis, ballerinakex och tidning att bläddra i och, som ni ser på bilden, en fruktdryck av det förnäma Ica-släktet. Vi tog tåget till ett badberg där vi i 30-graders värme spenderade säkert nästan tre timmar, riktigt mys. Vi nördade oss, simmade, badade och snackade.
Sommarkänsla där alltså.
Ciao!

Min fredagskväll.




  
                                                                

Månskensregn.



Jeansjacka: zara kids, klänning med knut: zara, armband: kappahl, väska fått av carro, nagellack från Depend och ring från Guldfynd. Gladiatorsandalerna är från spanien och det är Carros cheap monday.

Såhär såg man ut igår då. Eller till en början var det utsläppt hår och bara ben som gällde. Men sedan kom myggen.
Nu ska jag åka och bada i en sjö med älskade Pau. Lär bli kul som alltid. Puss!

Still remember.




Copyright by Erikki

Har nyss vaknat, och igår hade jag en jättebra kväll. Det blev ändrade planer;
Jag satt på en äng med mina vänner Iza, Tove, Anna och Lisa och snackade, flummade och kastade popcorn. Riktigt mysigt var det. Bilder kommer senare!
Nu ska ja käka some frulle, see ya.

Here comes the sun, yey!






Skor, 29 enkronor på Skopunkten. Randig tröja, 79,50 pix och en orange tubtopp på köpet.

Dagen har spenderats med fadern i Arninge centrum, ogräsrensning och mys med marsvinen. Det bidde inget hos Agnes ikväll, huvudpersonen befann sig tydligen i skåne. Synd, men vi ses väl förhoppningsvis snart ändå.
Nu ska jag ta och plingelinga Carro tror jag, eller gå ner till tv:n.





Ps: Lisa Rebane är en riktig söting, hihi.

Hemma från sandviken

Hemma från sandviken igen! Vi hade grymt kul jag och Carro. Vi umgick med min farmor och farfar, svullade glass, badade, lagade mat, strosade runt på stan, flummade, läste tidningar, fotograferade, solade, spanade på hunkar, lyssnade på musik.(utbudet var rätt så klent eftersom att vädret inte var det bästa, hehe), grillade marshmallows på stranden kvällstid vid solnedgång och en massa annat. Förövrigt råkade jag ta syster ysters ipod, vilket gjorde att jag saknade Veronica Maggio som jag för tillfället har snöat in på. Å så har jag köpt mig en rutig, mörblå skjorta på herrarnas Espirit, halva priset. Inte lite najs. Denna ser ni på en av bilderna här nedanför, inte helt vacker men det bjuder jag på. Kanske kommer det fler bilder från resan senare, men ni vet ju hur det blev med dom där spanienbilderna, höhö... Nu ska jag sova en skvätt och imorgon kväll bär det av till Agnes, ska bli trevligt.




















Bilder tagna av mig ©

Puss och gonatt på er.

Ännu en dag på stan!


Agnes med en nyfunnen kompis, hehe.

Jag käkade frulle och tog cykeln ner till tåget för att sedan pendla till stockholm. Vid T-centralen stämde jag träff med Agnes, och vi kikade i några butiker och åt lunch, och efter det gick vi på bio. Vi såg Sex and the City- the movie och åt lite godis samt vindruvor och någon körsbärsliknande frukt som vi köpte på Hötorget och hade en jättebra dag.
Letade efter en bandeau (eller hur det stavas) bikini överdel men hittade ingen lämplig, så det blev ingen övrig konsumering att visa er.

Sedan var jag tvungen att åka hem, eftersom jag inte packat färdigt. Imorgon drar jag och familjen till Cathrine och hennes familj på deras landställe. Vi kommer hem på onsdagen, och då lär ni få se nästa inlägg innan jag och Carro tar tåget till min farmor och farfars land.
Ha det så bra så länge!

Forever and ever.


Jag och C var på kanske en av världens vackraste platser idag. En åker. Ni får fler bilder när jag fått de av underbaringen. Älskar dig.

Hade de nya chinosen idag, och denna vecka har jag sprungit sammanlagt 1,5 mil. Bra där, hehe.
Men jag saknar Vendela. Och Paulina. Mina söta aprilbarn.
Kort sagt, alla vänner man inte träffat på ett tag är enormt saknade.
Hjärta.

Favoritblomman.



© by Erikki


Åhh. Jag vill bädda mig in i min fina, mjuka Hästens. Nu. Men det går först om två tre veckor då den levereras och står på mitt rum. Lycka.

Carikaägerpåbuzzbarasåattnivet.





Halsbandet är hemmagjort (apungen är ursprungligen ett foto som jag klippte ut, taget på ett zoo i Danmark förra sommaren), gammal väst från H&M och de vanliga favoritsmyckena. Plus en klocka utan batteri.
Detta måste åtgärdas. En gåva från farfar. Väskan är ett marknadsfynd från Spanien.


Kvällen med Carro var mysig, vi åt Ben&Jerry's (Bohemian Raspberry såklart) och fotade, tittade på film, spelade Buzz med hennes familj och flummade (i vanlig ordning).
Hennes omgjorda rum är grymt snyggt nu mera säger jag bara.

Sleeptime nu, imorgon kanske det blir en joggingtur och lite annat... ses då!

Rosor med dagg.



© by Erikki

Nu är jag tillbaka från Sova- sängvaruhuset. Det bidde en Hästens säng till ett mycket bra pris eftersom vi köpte ett demo-ex. Vi köpte även ett skrivbord och datorstol till syster yster och lite akvarium fiskar, plus fem stycken guldfiskar som jag har döpt till Sture, Alfons, Berit, Bart och Folke. Dessa ska vi snart släppa ut i dammen.
På H&M fyndade jag ett par fina chinosbyxor (Mycket tack vare Enmajas blogg) som jag har letat så länge efter och en jättefin, tunn sommarklänning i blåa toner, bilder kommer förmodligen senare. Men nu ska jag inte shoppa något på ett tag, eller försöka i alla fall. Höhö.

Nu ska jag snart ta cykeln till fina Carro och se hennes omgjorda rum, wiih!
Pusselipuss.

Hattfnatt.


Lisidor lekte fotograf!

Behövde något att skydda hår och hårbotten med i sandviken, så när jag såg denna för tio pix så slog jag till.
Jag hade en brun i femte klass men som nu är för liten, den var införskaffad på H&M:s barnavdelning för pojkar kan jag utöver det upplysa er om.
Nu ska jag ta mig lite frulle, sedan ska mor, far och jag kika på en ny säng åt mig.
Sedan tänkte jag eventuellt börja sy lite på min blivande kjol, men det kommer fler inlägg denna dag eftersom uppdateringen var dålig igår.

Ciao!

Staden med Lisidor.


Pics tagna av söta Lisa.

Köpte mig en hatt för en tia och lite annat. Ni får se imorgon.
När jag och Lisa kom hem från stan gjorde vi lite egna smycken, även bilder på dessa får ni se så småningom. Vid elva tiden cyklade hon hem och nu ska jag snart ta mig en god natts sömn.
Sleep well kära läsare!


citicitibangbang



Dagen till ära bar jag en tomatröd kjol från Monki, svarta armband från Kappahl och ett rosa gammalt pärlarmband, svarta tygskor från Dinsko, jeansjacka från Zara kids, en svart liten väska som är en present från Carro, vitt ribbat linne från H&M, stor ring från Guldiga fyndet och svarta wayfarer-lookies från Gina tricot.
Dagen har varit trevlig, och ikväll tänkte jag slumra i tid för en gång skull. Imorgon tar jag det soft, inget särskilt inplanerat.

Puss och godnatt på er!

Almost for free.





Detta fyndade jag också denna soliga/regniga dag. Köpte ett par nya gröna solglasögon eftersom att jag satte mig på de förra likadana. Dessa kostade tio pix. Det blå halsbandet blev mitt för ynka fem kronor, hjärtörhängena kostade även de tio kronor och slutligen guldhalsbandet som kostade 5 kronor det med. Kalaset gick alltså loss på tjugofem kronor, fast det egentligen skulle varit trettio riksdaler. Expediten måste gjort något fel.
Hur som haver så är jag himlans nöjd med dagens inköp, snacka om budget!

Hej Urban.



Fotografen är ingen mindre än syster yster.

Jag har ny kjol, mörkblå med violetta små blommor vilket kanske inte framgår på picsen. Fin är den, nästan lika fin som hela Urban Outfitters butiken på Bibloteksgatan. Funnen idag, 149 svenskariksdaler istället för 450, jag gillar.
Mer om dagen kommer senare.

Ciao, Goodbye och Hejdå.

I will try to fix you.



Detta ska bli en kjol, förhoppningsvis en fin sådan. Men nu är det såhär att jag inte är sådär jätteskicklig på just textiler och sömnad, så det här kommer nog att bli en intressant upplevelse, det må jag säga. Men kul ska det bli!
Jag föll pladask för tyget, det införskaffades idag. Indian möter romantiska rosor möter ryska baburskor (stavning tack), som i sin tur möter aladinn-tempel. Typ så. Intressant kombination, but I like it. A lot. Det blev alltså ingen cykeltur och Ben&Jerry's, utan textilshopping och övningskörning. Och sedan åt jag en god middag med modern, syster yster och min vän Cathrine (som förövrigt har världens coolaste hår, ni kanske får se en bild imorgon, who knows). Efter det blev det film, Narnia; Prins Caspian. Fast jag och Cathrine satt mest och garvade ihjäl oss. Det var länge sedan jag skrattade så mycket. Jag skrattade så jag grät!

Morgondagens planer blir en joggingtur med Cathrine, sedan en tur in till huvudstaden.
Chao!

Akta bilen!



Svarta wayfarer-lookies från Gina T, röd väska från en marknad spanien, jeansshorts från Jc kids, silvriga gladiatorsandaler från spanien och vit tunika; premie från Veckorevyn.
Idag har man köpt tyg till en kjol och sett syster yster övningsköra. Och ätit räkmacka med avocado.
Fler inlägg kommer.
Puss!

Hej jag heter Erika och jag är muffoman.


Fotografen är Tove.

Angående rubriken så missbrukade jag spanska små ljusa muffins under semestern. 15 stycken under en dag blev det visst. Bara en tanke sådär.

Nu till min blygsamma dress för dagen; Rosa converse, den älskade lilla jeansjackan, färgglatt pärlhalsband; en gåva från syster yster på min 13-årsdagen år 2007, halsband med trähjärta från Vero Moda, silverring från Guldiga Fyndet, rosa pärlarmband från the mittle of nowhere skulle jag tro. Väskan är från H&M och legginsen härstammar från Gina T.
Tunikan kom i ett stort vitt kuvert via posten, en premiegåva från Veckorevyn, höhö.

Klicka --->

My little sweatheart.




Min nya vapendragare i sommar. Ljus, tajt, kort och sliten. Precis så som jag ville ha den. Fyndade på Zaras barnavdelning i spanien för under två hundralappar. Inte lite nice det. Vi slår två flugor i en smäll just nu, eftersom ni får en smygtitt på dagens klädsel här ovanför. Men det kommer som sagt ett ordentligt inlägg om den. Later Aligater.
Imorgon tänkte jag cykla och äta Ben&Jerry's. Någon mer som är taggad? Hör av dig isåfall.

Puss!

Kan Inte Säga Nej.





Denna filur har jag tillbringat dagen med. Filuren kallas även Tove. På förmiddagen sprang vi 5,1 km och hade lite styrketräning och på eftermiddagen gjorde studsa vi runt och myste med marsvinen. Åt nybakad kaka gjorde vi visst också. Det var en bra dag helt enkelt. Sitter och lyssnar på Veronica Maggio och chattar med Vendela. I miss her. Vendela, alltså.

Outfit of the day kommer senare under kvällen. Tålamod min vän, tålamod. Det är ju sommar.

Och underbart är kort, säger dom ju.

Back on track.


© Erikki

Puh. Hemma!
Spanien var ju inte dumt alltså. Inte dumt alls.
Bilder kommer senare, när de har tankats in till den svartsilvriga saken som jag kallar för dator. Sålänge får ni nöja er med arkivet. Lika grått som det var på flygplatsen tidigare idag.
Det har shoppats och badats en hel del, och så har jag förstås saknat min sötnötar till vänner och korvar till marsvin. Mycket. Väldigt mycket.
Ikväll ska jag duscha, imorgon finns inga planer mer än att springa bort all överflödig glass om vädret tillåter.
Tjohej gurkpastej!

RSS 2.0